Deliona Lägenheter
Här är lägenhetsbyggnaden jag gjorde för att visa hur man bygger en i Livet i Lägenhet. Det finns två versioner att ladda ner. Originalet med många fina möbler, tapeter, golv och saker jag laddat ner och använder ofta och den Utan Nerladdningar, som inte innehåller annat än det man får med spelet (så det är praktiskt taget en omöblerad byggnad). För att allt ska funka med Originalet så behöver du, precis som jag, ha alla expansions och prylpaket. Har du inte det så är det Utan Nerladdningar du ska ladda ner om du vill ha Lägenhetsbyggnaden som den är - Livet i Lägenhet är dock ett krav. Klicka på bilden för att se hur det ser ut i lägenheterna.

Info om Lägenhterna:
Min lägenhetsbyggnad består av 3 lägenheter, ingen den andra lik. Först har vi en lyxigt stor lägenhet med 2 badrum och 2 sovrum. Jag inredde det för ett par med två döttrar i en ljus, kvinnlig stil. Den andra lägenheten är en mörk lägenhet med 1 sovrum och 1 badrum. Jag inredde det för en singelkille eller ett par som inte planerar att skaffa barn. Den tredje lägenheten är rätt vanlig med 1 sovrum och 2 badrum. Jag inredde det för en småbarnsfamilj med ett stort lek/barnrum och alla saker som kan behövas när man har barn. På baksidan av byggnaden så finns det lekställningar för barnen och en liten uteplats. Jag måste även säga att jag var tvungen att bygga om lite efter att bilderna var tagna - trapporna som jag hade byggt fungerade inte riktigt och andra våningen räknades inte med tidigare så nu är trapporna lite trista, men de fungerar som de ska. Ni kan givetvis möblera/bygga om hur ni vill, men jag rekommenderar att era simmar hyr lägenheterna möblerade genom att använda fusket: boolprop testingcheatsenabled true, håller in shift-knappen och klickar på lägenhetsdörren till den lägenhet du vill hyra och väljer "Hyr Lägenhet möblerad".


Ladda ner Originalet (ink downloads, kräver alla expansions)
Ladda ner Utan Nerladdningar

Skriv gärna vad ni tyckte efter att ni spelat.4 2009-01-13 @ 15:35:51
Länka inläggetBloglovin'
Emma

Fina!


2009-01-13 @ 15:57:33
URL: http://scarfff.blogspot.com

Stina

Tack så jätte mycket!


2009-01-25 @ 14:56:05

Suzie

Förstår inte riktigt vad det är du menar, varför ska du ha ALLA expansioner för att kunna spela Livet i Lägenhet? Maila mig gärna. Eller lägg till på msn.


2009-02-11 @ 10:51:44

Lovisa

måste man betala för att kunna ladda ner filen? :)


2009-05-10 @ 18:24:18

Kommentera inlägget här

Jag vill gärna ha tips på downloads, nyheter och annat intressant. Jag älskar även att läsa och svara på kommentarerna jag får så skriv så mycket du vill och orkar. ;) Kram

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: