Nya bilder och filmer

En hel del nya bilder och filmer har dykt upp på IGN, det ser bra ut men jag är fortfarande inte säker på om jag ska skaffa expansionen eller ej - har aldrig tyckt om de här "rese-expansionerna". Jag vill ha fler funktioner på hemmaplan inte ta mina simmar på semester.

5 2009-10-29 @ 23:45:15
Länka inläggetBloglovin'
Förhandsboka Destination Världen

Det finns en hel del ställen där man kan förhandsboka Destination Världen just nu och jag har hittat några som kör med erbjudandet om en extrapryl om man gör det hos just dom. Det ska tydligen finnas 5 st pre-order-prylar men hittils har jag bara sett 2 av dom här i sverige. Papyrusrullarna och Skattkistan. Om någon hittar de andra 3 så tipsa gärna mig ;)

CDON & SIBA - En hög med papyrusrullar. De här uråldriga texterna innehåller berättelser om forna hjältars resor, fallna kungar och till och med en inköpslista eller två.

WEBHALLEN.com & ONOFF - Skattkista fylld med guld, perfekt att skryta med inför dina Sims-vänner.



2 2009-10-29 @ 23:36:15
Länka inläggetBloglovin'
Twilight


Traelia och Jasumi från Mod The Sims har försökt sig på att göra Robert Pattinson (Edward Cullen) och Kristen Stewart (Bella Swan) från Twilight-filmerna. Ett ganska lyckat jobb om jag får säga det själv! Så vill du leka lite med dessa två så är det bara att klicka på bilderna och ladda hem dom till ditt spel.

Camilla: Javisst kan du det. Ska blogga mer om mitt spelande när jag väl sätter mig och gör det - har inte spelat på en månad nu - har så mycket på gång nu...

Cindy:
Nja, lite lik är hon, men det är ingen kopia precis.

Jilina:
Gör gärna ett länkbyte, har mailat.

C: Jag veeet att jag uppdaterar för sällan! Skulle vilja pyssla mer med den här bloggen, men då hinner jag inte med allt annat kul. Vet inte hur jag ska lösa det hela...


5 2009-10-03 @ 20:59:29
Länka inläggetBloglovin'