Det ser så roligt ut
Två av mina favoritbilder från Livet i Lägenhet. Kul att hyresvärden hjälper till lite. Om någon undrar så kommer håret från Raonjena.1 2008-08-29 @ 15:49:38
Länka inläggetBloglovin'
Bilder från Livet i Lägenhet

På beställning från Sandra så kommer några bilder redan nu.


Ja, så här ser det ut när simmarna borstar tänderna. Bara det är värt att skaffa spelet för.

Ett par nya "gester" finns med i Livet i Lägenhet. Bland annat den här och High-5.

Äntligen slipper man se en taklampa som hänger fritt i luften.

Den mystiska bokhyllan. Inte särskilt svårt att hitta vilken bok man ska "läsa" för att få den att öppna sig.
Häxan Frida är verkligen grön. Jag blir också grön, fast av avundsjuka - se på hennes häftiga boots.


5 2008-08-27 @ 22:14:45
Länka inläggetBloglovin'
Livet i Lägenhet är här
Det här fanns i brevlådan i dag och nu ska jag installera det. Har prickat av allt som står på listan och har inget speciellt jag behöver göra mer idag så det är fritt fram att spela. Lägger självklart ut bilder från spelet så fort jag kan.

Det ni ser i fönstret bakom spelet är mitt nybyggda myggnät som jag snickrat ihop själv: se hur jag gjorde här.


1 2008-08-27 @ 17:09:09
Länka inläggetBloglovin'
12 nya färger till Ektorp serien
MiskaMTS2 har gett Ektorp 2-sits soffa, 3-sits soffa och fåtölj 12 nya färger (36 totalt). Nu kan man passa in Ektorp precis var som helst. Ladda ner dem här.


0 2008-08-25 @ 20:21:25
Länka inläggetBloglovin'
Video-walkthrough för Livet i Lägenhet
En riktigt bra video har dykt upp på The Sims.com, kolla in den här:3 2008-08-23 @ 00:25:02
Länka inläggetBloglovin'
Nya bilder från The Sims 3

I och med spelmässan GC 2008 så har The Sims 3 visats upp och många fans har tagit bilder. Jag ser verkligen fram emot The Sims 3 nu och har mot bättre vetande också bokat Samlarutgåvan - där försvann en stor del av årets skatteåterbäring. Ha ha.

Här är några av sidorna:
- Sim World
- Sim Forum
- TheSims.de
- Sims2 fans1 2008-08-22 @ 01:15:15
Länka inläggetBloglovin'
The Sims 3 har fått ett officiellt releasedatum
Det är lite roligt att min gissning på 15:e Februari bara är 4 dagar från den riktiga releasen. Datumet är alltså den 19:e Februari 2009 och som en bonus så kommer det finnas en Collector's Edition också. Jag kommer förmodligen inte kunna hålla mig från att förhandsboka det. Så om ett halvår så kommer man äntligen få se det riktiga spelet.

REDWOOD CITY, KALIFORNIEN den 20 augusti, 2008 - Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) offentliggjorde idag att The SimsTM 3, den efterlängtade efterföljaren till The Sims 1 & 2 kommer att finnas i svenska butiker torsdagen den 19 februari. Frihetskänslan i The Sims 3 kommer att inspirera dig med ändlösa kreativa möjligheter och roa dig med oväntade och överraskande händelser. Spelet erbjuder ett nytt sömlöst och öppet grannskap, en ny "Skapa-en-Sim"-funktion, nya unika personlighetsdrag, oändliga möjligheter att förändra dina simmar och ett nytt gameplay som är snabbt och belönande.

The Sims 3 Collector's Edition som också kommer att finnas i svenska butiker den 19 februari, innehåller det fulla spelet plus en rad samlarföremål samt ett bonusspel. Det kommer endast att finnas ett begränsat antal exemplar av The Sims 3 Collector's Edition. De som förbokar hos utvalda butiker kommer att få ytterligare en bonus i form av en exklusiv veteransportbil i spelet och en poster som ger en första vy över det nya grannskapet. Bonusartiklarna kommer att delas ut så länge lagret räcker.

"Jag är mycket glad över att äntligen kunna sätta The Sims 3 i spelarnas händer. Och The Sims 3 Collector's Edition som släpps samma datum kommer att erbjuda våra lojala spelare en väldigt speciell The Sims - upplevelse", berättar Rod Humble, chef för The Sims Studio.

The Sims 3 erbjuder en ny spelmotor som gör det möjligt för dig att placera din helt unika Sim i ett öppet och levande grannskap, där de kan ströva fritt och undersöka de nya omgivningarna som till exempel stranden, bergen och stadens centrum. Grannskapet är levande och utvecklas hela tiden och något som påverkar en Sim på ena sidan grannskapet kan få konsekvenser för en annan Sim som befinner sig på andra sidan stan. Om din Sim är på rätt plats vid rätt tillfälle, vet man inte vad som kan hända! För första gången har simmarna distinkta personligheter tack vare en rad olika och helt nya karaktärsdrag. Du har möjligheten att välja från dussintals olika personlighetsdrag som till exempel modig, konstnärlig, kleptomanisk, klumpig, paranoid eller romantisk. Sedan kan du kombinera upp till 5 olika personlighetsdrag för att skapa massor av olika individer.

Den helt nya "Skapa-en-Sim"-funktionen låter dig på alla möjliga sätt skapa och förändra din Sim så att den blir unik. Funktionen är väldigt lätt att använda men samtidigt mer kraftfull än någonsin tidigare. Funktionen låter dig finjustera varje aspekt av din Sims ansikte - välj hårfärg, hudton och massor av andra saker som gör att din Sim blir naturtrogen. Det har aldrig varit lättare att skapa en Sim som är smal, rund, muskulös eller allt där emellan. I sann The Sims-anda kan du naturligtvis vrida, vända och ändra på det mesta. The Sims 3 erbjuder dig dessutom en rad möjligheter att designa både insidan och utsidan av dina simmars omgivningar.

Dessutom kan du anta utmaningen i att klara av långsiktiga eller kortsiktiga mål för att sedan njuta av belöningarna. Baserat på dina simmars personlighetsdrag, färdigheter och karriärsval, har dina simmar lång- och kortsiktiga önskedrömmar som innebär att det hela tiden är roligt och utmanande att spela. Du har en total frihet att välja om du vill uppfylla deras drömmar och ge dem livslång lycka...eller inte! Kommer din Sim att ta steget från latrintömmare till astronaut eller utvecklas från en galen sportfåne till en legendarisk sportstjärna? I The Sims 3 blir livet vad du gör det till.

The Sims 3 Collector's Edition kommer att innehålla:

· The Sims 3 till PC

· The Sims Plumbob USB Drive med matchande grön karbinhake

· En exklusiv italiensk sportbil i spelet

· Tips & Trix guide

· The Sims 3 Plumbob-klistermärken

1 2008-08-20 @ 22:54:15
Länka inläggetBloglovin'
Ännu ett prylpaket?
Det ryktas om att ännu ett prylpaket till The Sims 2 är på gång, men jag är lite skeptiskt då EA startade The Sims 2 Store för just den anledningen att ersätta prylpaketen och tjäna mer pengar på sina kreationer. Man undra lite vad det paket skulle handla om. Enligt samtliga källor så skulle releasen infinna sig den 31:a December i år - så kommer det vara ett Nyårspaket?

Nu är det bara dagar kvar tills releasen av Livet i Lägenhet.

0 2008-08-19 @ 19:05:12
Länka inläggetBloglovin'
The Sims 3.com har blivit uppdaterat
Fick precis ett mail som säger att The Sims 3.com är uppdaterat med en massa spännande saker. Bland annat så kan man logga in som VIP-medlem (lösenord: 62643) och få se extra fina bilder, läsa om ingående förhandsvisningar av vissa funktioner i spelet och massa annat.


0 2008-08-14 @ 01:40:45
Länka inläggetBloglovin'
Nu är det bara 2 veckor kvar
Jag tycker ärligt talat inte att det kommit ut särskilt många nyheter sen sist, och jag har inte hunnit spela eller ladda ner något så det är därför det varit lite tomt här på bloggen.

Om två veckor kommer Livet i Lägenhet och det är bara 4 månader kvar av året och snart är det dags för The Sims 3... frågar ni mig så tycker jag det går för fort. De får gärna lägga ner ett par månader till på The Sims 3 så att det blir så bra som möjligt än att släppa ett spel fullt med buggar i början av 2009. Jag hoppas verkligen inte att EA och alla andra simssidor släpper The sims 2 och bara fokuserar på 3:an. The sims 2 är ju trots allt mycket mer "oändligt" är The Sims 1 någonsin var.


Är det bara jag eller är det inte lite många bilder från lekplatser, har EAxis tappat stinget - kan de inte hitta på lite mer udda och roliga bilder än så här?

0 2008-08-14 @ 00:39:04
Länka inläggetBloglovin'