Bilder från IKEA prylpaket
Nu har jag spelat lite och trots att det var rätt så många saker från IKEA med så kändes det lite lite - inte så konstigt med tanke på hur stort IKEA egentligen är. Fast jag tycker de kunde gjort lite mer till det här prylpaketet. Nedan kan ni se några bilder jag tog när jag spelade. Mysigt eller hur?!

Nyligen släppte EA en trailer för IP, lite sent dock. Här är den, bara att välja vilken kvalitet ni vill se den i: Låg (3.3 Mb) - Med (14 Mb) - Hög (26 Mb).


0 2008-06-25 @ 23:21:27
Länka inläggetBloglovin'
Vad tiden går fort - IKEA prylpaket är här
Idag har CDON skickat mitt exemplar av IKEA prylpaketet, så om jag orkar (är jätteförkyld) så kommer jag imorgon att inreda med nya möbler - man kanske ska ta och göra en liten IKEA-butik och sälja möbler...

Och den 27:e så kommer Super Smash Bros. Brawl, så det blir nog inte svårt att vänta på Livet i Lägenhet den här sommaren.

Uppdatering 25/6: Den här fanns förstås idag i brevlådan och jag har redan installerat den, men vet inte om jag ska spela eller gå och lägga mig och läsa en bok - är som sagt sjuk (har en riktigt jobbig hosta plus näsan är både täppt och rinner om vartannat.) Jag lägger upp några bilder här senare i alla fall.


0 2008-06-24 @ 19:18:23
Länka inläggetBloglovin'
Nybyggarna
Det här är mitt nya kvarter, en liten kuststad som jag valt att kalla Deliona. Den må se liten ut, men det finns rum för fler simmar/hus. Just nu bor det 14 familjer i Deliona, så det är ingen brådska att få in fler precis. Vill du också ha det här kvarteret så är det bara att ladda ner det av Plasticbox MTS2. Kvarteret heter Middleground och du kan hitta det här.


0 2008-06-09 @ 16:34:44
Länka inläggetBloglovin'
Som jag spelar... igen

Eftersom jag helt nyligen laddade ner ett nytt kvarter från MTS så håller jag på och flyttar över mina simmar dit. För att inte förlora släktbanden så flyttade jag ihop hela familjer, en av dessa var familjen D'onofrio. Pappan i familjen var den enda som hade någon släkt så hans bror och svägerska fick flytta in, på beskostnad av frun i huset - som jag satte eld på med hjälp av den röda vasen från Paladin's Place. Trots envisa försök till att släcka elden så var det försent att rädda henne. Jag tycker att det räcker med 8 simmar per hus.0 2008-06-08 @ 18:41:22
Länka inläggetBloglovin'
Badshorts för kvinnliga simmar

Migamoo har gjort det igen. Riktigt snygga badkläder till dina kvinnliga simmar. De finns i 10 olika färgvariationer och om din sim skulle gå upp några kilon så ser hon fortfarande riktigt snygg ut på badstranden i dessa kreationer. Ladda ner dem här!
0 2008-06-08 @ 17:53:18
Länka inläggetBloglovin'
Simpiraterna: Gratis till er alla!

Enligt EA så ska allt som fans gör till spelet vara gratis, trots det så finns det fullt med sidor på nätet som tjänar pengar/tar emot donationer för sina eller deras användares kreationer. Det tycker jag - och många andra, är fel, men vad ska man som simsspelare göra?! När EA inte ens vill göra något för att få slut på det hela? Jo, man kan göra som Paysites Must be Destroyed, de modiga och respektingivande piraterna. De har de flesta intressanta sidors betalinnehåll på sin sida. Hår, kläder, prylar och mycket mer som vi fattiga simmare utan kreditkort inte kunnat drömma om att få tag på innan. Så leta upp den sida du vill hämta hem något speciellt från och kolla sedan här om just den filen finns att ladda ner helt gratis.

0 2008-06-08 @ 17:36:57
Länka inläggetBloglovin'
Mer från förhandsvisningen
Från det svenska Sims-forumet så fick Vampyrnide åka och vara med på förhandsvisningen av Livet i Lägenheter. Inte lika mycket information som hos tex The Sims Resource, men det är på svenska och en okej mängd med bilder från spelet. En av dem är av det nya kvarteret Belladonna Cove som ni kan se på bilden nedan. Här hittar du sidan.


0 2008-06-07 @ 18:23:41
Länka inläggetBloglovin'
Livet i Lägenhet
Inte världens bästa översättning av Apartment Life då den inte passar in i de tidigare titlarna som slutar på antingen -liv eller -runt. Fast Fritid stack ju också ut från mängden i och för sig. Flera sidor har fått vara med på en förhandvisning av LiL och massor med bilder, filmer och info om det har kommit ut. Vi får se om jag översätter lite av det senare. Är din engelska på topp eller bara vill se fler bilder från spelet så kan du kolla in The Sims Resource förhandstitt.

En sak vi fått reda på är vad det "övernaturliga inslaget" kommer bli. Häxor! Goda, Neutrala och Onda häxor. Sen kommer det finnas lekplatser, inbyggda garderober och för er som inte har Djurliv så kommer ni ändå få möjlighet att ha en hund (som kommer att vara ungefär som marsvinet fast i en liten hage, men ändå...) Jag hoppas verkligen att Livet i Lägenhet inte är alltför SecuROM-infekterat så att jag kan skaffa det utan att det förstör min dator.


0 2008-06-04 @ 22:21:49
Länka inläggetBloglovin'