Kan man inte laga mat så kan man åtminstone ta ett bad
Det bästa med alla dessa screenshots är inte att man få se prylarna eller hur spelet ser ut med dom i, nej det är sättet de ger ny inspiration på som är så bra. Man tänker "De där bänkarna kommer se så snygga ut i den eller den simmens kök" och "Nu har Extreme Badrum Makeover kommit till Skönköping!"

Det har kommit två nya screenshots på TheSims.se och visst längtar man tills Kök & Badrum - som i mitt fall, kommer dimpa ner i brevlådan.


0 2008-03-28 @ 20:17:56
Länka inläggetBloglovin'
Den som väntar på något gott
Det var ett tag sen nu som vi fick informationen och bilderna från The Sims 3 och man tycker ju att de borde lägga till lite nytt varje vecka. Jag vet inte om jag är den enda, men när jag hörde att "Behovsmätarna" inte kommer finnas med i 3:an så blev jag lite sur. Jag gillar att hålla på och mata, tvätta och få mina simmars behov tillfredställda. Nu kommer det tydligen bara att vara så att man klickar på en knapp så är simmen mätt och glad. Låter tråkigt, men jag ska inte döma förrän jag testat spelet - det kanske är perfekt på det viset. Vad vet jag.

Tills mer info och bilder släpps så kommer jag att fortsätta spela Sims 2, blogga och kolla på de fina bilderna av kvarteren i The Sims 3.


5 2008-03-27 @ 23:41:03
Länka inläggetBloglovin'
Än är inte slutet här
Först och främst har vi prylpaketet Kök & Badrum som kommer den 17:e April, sen har vi det spännande - ännu ej utannonserade prylpaketet IKEA stuff. Nu tror man kanske att det är allt vi kommer att få innan The Sims 3 släpps och The Sims 2 hamnar i samma fack som The Sims 1. MEN nu går det rykten om att det kommer ännu ett Expansionpaket. Nummer åtta för att vara mer exakt. Vad det kommer att handla om eller om det ens är sant återstår att se, men jag hoppas verkligen att det är mer än bara ett rykte och inte något missförstånd.


1 2008-03-27 @ 21:13:26
Länka inläggetBloglovin'
Snygg och mysig soffa
Lika bra att tipsa om den här också, som är både min och simmarnas absoluta favoritsoffa. Den heter Arizona och finns att laddas hem från Holy Simoly. Det finns - förutom Soffgruppen, matchande soffbord och en Loungefåtölj också.


0 2008-03-27 @ 18:13:35
Länka inläggetBloglovin'
Kammat och klart
Först ut i den här nya bloggen blir ett tips på en sida med fantastiskt snygga frisyrer till era simmar.

Raonjena är min favoritsida när det kommer till just hår. Det finns så många stilar och varje variant kommer i flera olika färger. Man måste bli medlem för att få ladda ner från Raonjena, men det är gratis. Det bästa med deras hår är att de alltid ser bra ut i spelet, bättre än på bild till och med, vilket man inte kan säga om alla frisyrer man laddat ner precis. Här är två exempel på vilka snygga frisyrer man kan ladda ner.
7 2008-03-27 @ 16:31:55
Länka inläggetBloglovin'