Svarar på frågor
Istället för att sitta inne och mysa framför datorn med The Sims 3 och bloggen så har jag börjat träna mer seriöst och cyklar/simmar/promenerar minst en timme/dag. Ska göra mitt bästa och försöka klämma in spelande och bloggande, men som ni säkert känner till så kan man inte sitta vid datorn hur mycket som helst - oavsett hur mycket man än vill.

Tänkte erbjuda mina kunskaper om spelet - även om de är få så brukar jag vara bra på att hitta och förmedla information så det ska nog gå bra.

Har ni några frågor om The Sims 3 - eller något annat, så är det bara att skriva en kommentar så svarar jag på era frågor nu i helgen.LISAH: Jo, det borde jag kunna. Har varit lite upptagen på sistone men ska bättra mig och skriva mer nu i höst.

PERNILLA: Jo, det finns ett par "fusk" till Sims 2 som gör att man kan ha en hel drös med familjemedlemmar, men de är både krångliga och osäkra. På MODTHESIMS hittar du ett: http://www.modthesims.info/download.php?t=250640 och hos Snootysims finns ett annat: http://snootysims.com/boolpropindex.php?id=bigfamilies

ELIN:
Låt din sim vandra över till bokhandeln och köp böcker om Logik eller spela schack på datorn.

SIMS-BEROENDE:
Har du installerat den senaste patchen till ditt spel? Om inte så kan du hitta den här: http://thesims2.ea.com/update/index.php. Problemet kan även bero på ditt grafikkort och/eller minne på datorn.

MARIEKAWAII:
http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic%2C15100.msg435481.html#msg435481
Klicka på filefactory eller link-protector länken.

K:
Har själv inte haft något problem med Sims 3 ännu och har inte testat att installera det på min bärbara dator, men har du kollat så att din bärbara dator uppfyller minimumkraven: http://deliquate.blogg.se/dollhouse/2008/december/minimumkraven-for-the-sims-3.html och att den klarar av att spela upp DVD-rom skivor? Gör den inte det så orkar datorn inte med ett så pass krävande spel som The Sims 3.

Om din datorn mot förmodan ska klara av spelet så får du skriva igen så kan jag kanske göra lite efterforskningar om problemet.

SARA:
Bästa stället att ladda ner hår på just nu är här: http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic%2C15100.msg435481.html#msg435481 och hos ModTheSims: http://www.modthesims.info/browse.php?f=372&showType=1&gs=2
Uppdaterar med nya länkar i bloggen så fort jag hittar flera bra ställen.4 2009-08-07 @ 23:32:48
Länka inläggetBloglovin'