Dags att spela lite igen
Bloggade lite om The Sims 3 på min personliga blogg: Deliquate, där jag även slängde med 2 bilder från huset jag bygger på. Inte mycket kvar nu, så även om jag inte är 100% nöjd så kommer jag att lägga ut det för nerladdning. Ni som laddar ner det kommer säkert ändå att göra om det så att det passar era simmar bättre så det behöver inte vara så noga.

Är det bara jag som avskyr sol och värme, eller finns det någon Simsspelare där ute som känner likadant?

11 2009-06-29 @ 18:55:41
Länka inläggetBloglovin'
Fånga en sim på bild
Missa inte den här tävlingen nu för guds skull! Ni hittar den på Bilddagboken.se. Jag tänkte först inte vara med då jag helst skulle vilja ta en ny rolig simsinspirerad bild, men då jag har ett så stort bibliotek med bilder jag tagit på hårdidsken så tog jag första bästa och slängde in på sidan. Morsan tyckte att den var kul iaf. Tror inte att den vinner, men bara roligt att vara med.1 2009-06-13 @ 21:17:15
Länka inläggetBloglovin'
Äntligen hemma
Jag har inte hunnit spela så mycket de senaste dagarna, men när jag väl har satt igång spelet så blir det för att bygga på mitt nya hus. Idén var att jag skulle bygga ett hus med hjälp av riktiga ritningar från ett redan existerande hus - och det kom sig så att jag valde det gröna Äntligen Hemma-huset. Men när jag kommit halvvägs in i bygget så bestämde jag mig för att modifiera det hela och göra huset både större och snyggare. Vissa rum i det där huset var faktiskt gräsligt fula och andra helt omöjliga att göra i The Sims 3. Tanken är att jag ska lägga upp det för nerladdning här i bloggen och på TheSims3.com, men då jag bara gjort klart två av tre våningar så kommer det ta någon dag till. Här är lite smakprov på hur det ser ut just nu - kommer säkert att ändra en hel del innan jag lägger upp det dock.
6 2009-06-11 @ 01:18:42
Länka inläggetBloglovin'
Något att ladda ner


10 2009-06-05 @ 00:33:06
Länka inläggetBloglovin'
Här är lite bilder också

Min senaste sim som jag tänker köra med nu ett tag.

Testade att göra mig själv, men det såg ärligt talat förjäkligt ut (och är inte ens likt heller!) så jag lägger den Lottan åt sidan.

Men innan dess så hann hon åka till gymmet. Där hon fick snacka med en viss Ungkarl om piller... passande.

Alla män hon försöker ragga på är upptagna - vilket man lätt får reda på genom att fråga snällt.

Väldigt många nya ansikten, men här blir hon vän med en viss Spökh-medlem. Mortimers mamma... vilken tidsresa!

Vissa saker i spelet är löjligt lika de i The Sims 2. Se här bara.

Hmm, att Mortimer har varit så här liten. Sött.

Jag kommer lägga in fler bilder och filmer under Torsdag och Fredag.

10 2009-06-03 @ 19:39:51
Länka inläggetBloglovin'
Barnsligt kul
 

Jag är verkligen inte bra på det här, men oj så kul det var att göra en kort liten video - och så lätt! Tänkte visa olika funktioner eller vardagssaker i spelet, först ut är "att åka bil" och "att duscha". Får komma på något roligare till nästa gång...

Har ni gjort någon video så får ni jättegärna posta länkar till dem i kommentarerna.


1 2009-06-03 @ 19:04:32
Länka inläggetBloglovin'
Nu är det dags att spela!
Nu har jag spelet i min hand och ska precis installera det. Fast innan jag ger mig in i 3:an så tänkte jag lägga ut lite bilder på själva boxen och dess innehåll.
Så här ser alltså själva boxen ut.
Plus baksidan av boxen.
Precis vad som utlovades. The Sims 3, ett fint 2GB USB-minne med tillhörande karbinhake och klistermärken.
Inuti själva boxen hittar man Primas guide med speltips, kod till nerladdningsbar sportbil, info om de 75 SEK man får att shoppa för online med, lapp med huvudkommandon i spelet och instruktionshäftet.
Slänger med en sista bild. Lite kul då jag stod och väntade vid just brevlådan när brevbäraren kom och fick på så sätt det stora paketet från webhallen direkt i handen - hade nog varit svårt att trycka ner det i vår brevlåda då det var ganska tjockt.

Nu sticker jag iväg och spelar - ska försöka fixa lite bilder också. ;) När jag kommer tillbaka är osäkert, men lägg gärna till mig som vän på thesims3.com under tiden - heter Deliquate.

3 2009-06-03 @ 14:21:45
Länka inläggetBloglovin'