Hjälp mig kära simsfans

Jag behöver all hjälp jag kan få och hoppas att ni som läser det här känner för att klicka på bilden eller här och röstar på min reklam (som visas efter ett tag) så att jag har en chans att komma bland topp-5 i september. För att rösten ska räknas så ska man klicka på en länk man får till sin email, men det kan ni göra närsomhelst innan oktober. Skulle jag vinna så kommer jag lägga upp en eller två egna tävlingar här i bloggen som tack för hjälpen. Kram

PS. Försökte göra en reklambanner för The Dollhouse, men man får inte använda bilder av simmar så det blev för krångligt tyvärr...

idis: Jag har kodat själva layouten till bloggen själv med hjälp av CSS. Bilderna har jag gjort i Phostoshop CS3 och bloggen ligger gratis på blogg.se.

2 2009-09-22 @ 06:11:18
Länka inläggetBloglovin'
Destination Världen går under jord


Kotaku har postat en trevlig liten artikel om konsten att bygga gravplatser likt den på bilden samt om roliga saker som labyrinter, fällor, statyer och hemliga trappor. Här hittar ni artikeln på engelska.

Känner ni inte för att läsa en så pass lång text på engelska och inte har något emot riktigt hemska översättningar så kan nu använda google translator: här är texten översatt till "svenska".1 2009-09-19 @ 07:05:33
Länka inläggetBloglovin'
Chris Deliona

Är ni sugna på att lägga till simmen från förra inlägget så är det bara att klicka på bilden, slängde upp henne när jag ändå var inne och rättade till nerladdningen av huset. Om någon vill ha hjälp med att få tag i hennes kläder eller något annat som fattas, så är det bara att skriva en kommentar.

Camilla: Ja, visst är det kul att börja blogga här igen. Finns en hel del att skriva och snacka om när det komemr till The Sims. Visst ska du skaffa The Sims 3 om du har möjlighet och en dator som klarar av det. Så länge minimumkraven uppfylls så ska det gå bra.

Therese: Jag laddar ner mina prylar från Mod The Sims: www.modthesims.info och More Awsome Than You: www.moreawesomethanyou.com/smf/ kolla in Pudding Factory så hittar du alla prylar från The Sims Store där.

4 2009-09-16 @ 21:39:19
Länka inläggetBloglovin'
Äntligen Hemma

Nu är huset äntligen klart (eller jag har nog missat några små detaljer, men det kan ni säkert fixa till själva om ni laddar ner det) efter mycket om och men. Det är baserat på samma planlösning som det riktiga Äntligen Hemma-huset som man kunde så på tv förra säsongen, men något modifierat. Inredningen är också bara inspirerad av den riktiga - vissa rum såg förjäkliga ut i programmet så jag gav dem en personlig touch istället. Det finns 4 stora sovrum + ett mindre barnrum. 3 stora badrum och ett mindre. Ett stort vardagsrum, ett gym och ett kontor. 2 balkonger i två olika lägen. Tomten är stor och det finns både parkeringsplats, uteplats och pool.

Ladda ner Klicka på bilden ovan eller här för att ladda ner huset.

Karolina F: Kul att du gillar layouten och ja, visst är det bra att jag börjat uppdatera bloggen igen. Trist att bara låta det bero när den har så pass många besökare. Sen finns det inte så många svenska simsbloggar och sidor som tipsar om downloads - skulle gärna se fler...

A sims tale: Jo, jag har en speciell speldator för att kunna spela grafiskt krävande spel. Tack! Hade glömt bort att bilderna var fellänkade, så det var bara att ändra dem så fungerar allt som det ska igen.

4 2009-09-16 @ 03:29:00
Länka inläggetBloglovin'
XM Sims

Kommer då och då ha så kallade "spotlights" för bra sims-sidor som förtjänar att uppmärksammas, först ut blir XM Sims.

Trots att spelet och de verktyg som krävs för att skapa CC (custom content) inte har funnits ute särskilt länge så har XM Sims redan hunnit slänga upp en hel del downloads på sin sida. Det är främst frisyrerna som är intressanta - fina frisyrer som man kan känna igen från deras Sims 2-sida. Jag tyckte inte att de passade in helt i The Sims 2, men till 3:an är de verkligen perfekta. I kategorin Simmer Valley finns det lite smink, några tavlor, detaljrikt inredda hus, snygga modellsimmar - både kvinliga och manliga och några accessoarer i form av armband.

Vi kan vänta oss många intressanta downloads från XM Sims i framtiden.

1 2009-09-14 @ 21:40:03
Länka inläggetBloglovin'
Det är inte bara dina gravida simmar som mår illa

Det blev inget hus idag heller. Jag är sjuk och sängliggandes. Feber, huvudvärk och illamående. Det kom bara över mig natten mellan söndag och måndag. Det känns så himla trist, finns så mycket kul jag vill göra (bland annat att spela Sims 3 och ladda upp huset), men det finns ingen ork just nu. Blir till att ligga och lyssna på en ljudbok, sova och kanske blir jag bättre till i morgon. Håller tummarna.

Orkar nog slänga upp lite fina downloads-tips iaf.


0 2009-09-14 @ 20:32:16
Länka inläggetBloglovin'
Dragningskraft


En mysig bild från mitt spel.0 2009-09-13 @ 21:26:22
Länka inläggetBloglovin'
Förhandstitt: Destination Världen

Nima Peyravi Latif på Gamezine har fått sig en förhandstitt av det första expansionspaketet till The Sims 3, Destination Världen. Hon skriver:

"Kina, Frankrike och Egypten är de tre resmålen du kan låta dina simmar resa till. För enkelhetens skull blir livet för din familj hemma oförändrat, så du behöver inte ha dåligt samvete (nåja) för att du spelar expansionen. I Kina får dina karaktärer träna kampsport, i Egypten utforskar du pyramidernas katakomber och du odlar druvor som du gör till nektar (Sims motsvarighet till vin) i Frankrike. I Frankrike kan du dessutom lagra din nektar så att den stiger i värde; ett spelmoment som låter föga upphetsande. Demonstrationen som vi gavs var tyvärr bara en genomgång av skattsamlandet i faraonernas gravplatser. "


Läs fortsättningen här...0 2009-09-13 @ 21:08:55
Länka inläggetBloglovin'
Nya dyra prylar


Många nya dyra prylar har dykt upp på Sims 3 Store, känner man att man måste ha dessa men inte har pengarna som krävs så är det alltid trevligt att de finns folk som är villiga att dela med sig av sina.

R: Då de flesta som spelar Sims inte har tillgång till kreditkort eller obegränsat med pengar så tycker jag det är taskigt att ta så pass mycket betalt för prylar som de likväl kunde trycka in i expansionspaket eller billigare prylpaket. Om fans kan sitta och skapa kläder och prylar utan profit så kan väl EA också vara lika generösa....

1 2009-09-13 @ 20:57:43
Länka inläggetBloglovin'
True Blood


En av mina senaste favoritserier är vampyrserien True Blood och självklart vill jag implementera lite av serien i min The Sims 3-stad. Tror inte jag är den enda som längtar efter riktiga vampyrer till spelet, men det får vi vänta ett tag på tyvärr.

Hittade både Sookie och Lafayette av mästarnasmästare HystericalParoxysm och Arisuka hos Mod The Sims, klicka på bilderna för att besöka sidorna. Samt en trevlig "Fang-banger"-t-hirt av Gabrielle42.

R:  Jag läste att hon som gjort Sookie inte tänker göra någon av vampyrerna från True Blood förrän vampyrer implementeras i spelet - så att de går att spela på riktigt som i The Sims 2. Vilket betyder att man får vänta ett ra tag... Jag slänger givetvis upp en länk om jag skulle hitta Bill eller någon annan karaktär från serien någon annanstans.1 2009-09-13 @ 20:42:18
Länka inläggetBloglovin'
Nystart med ny layout

Jag hann inte lägga upp huset idag, men imorgon så ska jag försöka ha det klart för nerladdning.
Kände även för att ge bloggen en ny, kul look och satte ihop en enkel layout idag - den är dock inte helt olik den förra. Kommer även att börja skriva svaren på de 5 första kommentarerna/inlägg i själva inlägget så att de som inte har egna bloggar lättare kan få svar.

Så vad tycker ni om den nya layouten?0 2009-09-13 @ 20:18:49
Länka inläggetBloglovin'
Den som väntar på något gott...
Idag lovar jag att jag ska spela och sedan uppdatera bloggen! Hittade en massa fina nya downloads till The Sims 3 när jag var ute på nätet idag och letade. Har kopplat min stationära speldator till tv:n så det blir högupplöst spelande senare idag.

Är jag den enda som inte är särskilt sugen på det kommande expansionspaketet, jag har aldrig tyckt om vare sig Vacation/On holiday till ettan eller Jorden Runt till tvåan (bara prylarna, resten var ganska onödigt.) Så jag hoppas verkligen att jag blir glatt överraskad när jag väl köper Destination Världen i november.


Tills jag kommer igång på riktigt så kan jag tipsa om en av frisyrerna jag har laddat ner till mitt spel, Agustin's Cute Modern Hair av Nandonalt. Klicka på bilden för att komma till sidan där du kan ladda ner filen.

1 2009-09-13 @ 06:59:20
Länka inläggetBloglovin'