Inte mycket nytt i simsvärlden


The Sims fyller 10 år nu i Februari - Nu i början av Februari så bjuder TheSims3.com på gratis prylar.
Här kan du ladda ner dem: Varde simmar!, Simmarna slår tillbaka, I simmarnas gryning.

Nytt expansionspaket? - Sen The Sims 3 släpptes så har det inte kommit ut så mycket intressanta nyheter om spelet, men just nu snackas det mycket om det kommande expansionspaketet som ryktas bli ett Hobby & Yrken-paket.

Lyx & Design Prylpaket - Det släpptes för några dagar sedan, men eftersom jag inte har hunnit koppla in min speldator än så har jag inte kännt att jag behöver köpa det direkt. Väntar några månader tills priset har gått ner lite. Samma med Destination Världen, jag kommer nog skaffa det ändå (trots att jag inte gillar rese-expansioner) när det blir billigare. Här är en liten trailer om ni är sugna på vad Lyx & Design står för:
1 2010-02-08 @ 18:42:37
Länka inläggetBloglovin'
Fotograf Matilda Bäcker

Coolt med en blogg om Sims :D Synd att den inte uppdateras så ofta nu bara, såg att senaste inlägget var från Februari. Men det är ju å andra sidan lågsäsong för Sims nu under våren och sommaren.


2010-05-28 @ 07:35:02
URL: http://matildabacker.blogg.se/

Kommentera inlägget här

Jag vill gärna ha tips på downloads, nyheter och annat intressant. Jag älskar även att läsa och svara på kommentarerna jag får så skriv så mycket du vill och orkar. ;) Kram

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: