Lägenhetsliv i Deliona
Det här är min senaste Sims-familj. Jag tänkte göra en riktig Sookie Stackhouse-familj då jag både gillar böckerna och den nya serien True Blood (rekommenderas varmt, men jag varnar er, den är udda - precis som den ska vara.) Jag gav min nya familj efternamnet von Lenard (efter Nobelpristagaren i Fysik 1905) och använde nya versionen av InSIMinator riktigt ordentligt.
Först så testade jag att göra om Dorothea till vampyr, men det var inget vidare så hennes make Vladimir fick Dracula-genen istället.
Så här såg hon ut när hon och Vladimir var och festade på Fabriken (Delionas populäraste bar och dansställe) . Det var också här som deras dotter Desideria kom till - i fotobåset.
Fairy godmother får en helt ny innebörd här. Dorotheas syster Mildred är en god häxa (hon glittrar utav godhet) och välsignar sin systers lilla dotter - som är skrämmande lik sin mor.
Tack vare InSIMinator så slipper jag sitta i flera timmar för att skapa flera generationer av simmar. Här är Desideria, som nu vuxit upp, tillsammans med sin kusin Armand - de gifter sig senare och får sonen Angel (tittade i veckan klart på BBC-dramat Tess of the D'Urbervilles så jag döpte simmen efter Angel Clare.)

Nu ska jag gå och lägga mig, men jag har en del nyheter att ta igen så det blir mer bloggande i morgon.

Downloads: Mildreds kläder (Autumn Days), Desiderias kläder (Polka Dot Galore).

4 2008-10-11 @ 00:44:06
Länka inläggetBloglovin'
Snart uppdaterar jag
Ja, det har varit lite tomt på ett tag, men det finns fortfarande mycket att skriva om. Ska ta tag i det nu i veckan. Det är mindre än en månad kvar tills sista prylpaketet kommer ut. Besök gärna min tävlingsblogg tills vidare: Maneki Neko.

1 2008-10-07 @ 02:04:13
Länka inläggetBloglovin'